Winkelsurveillance

Met een winkelsurveillant van All-in Security BV heeft u als opdrachtgever een specialist in huis die er voor zorgt dat uw klanten met een prettig en veilig gevoel hun inkopen kunnen doen. De aanwezigheid van een winkelsurveillant heeft daarnaast een grote preventieve werking ten aanzien van diefstal.

De winkelsurveillant doet meer!

Omdat All-in Security BV een lokale dienstverlener is, weet de winkelsurveillant van All-in Security BV wat er zich afspeelt in uw buurt. Hij wordt dagelijks geïnformeerd over de laatste criminaliteitscijfers kent de methodieken waarmee bendes of individuelen opereren. Daardoor heeft hij zijn eigen tactieken bijgesteld en voorkomt hiermee dat diefstallen/onregelmatigheden plaatsvinden.

Voornamelijk is zijn houding veranderd in gastheer, is actief bezig met gastheerschap en zal er alles aan doen om de sfeer in de winkel/winkelgebied zo prettig mogelijk te houden voor uw bezoekers en personeel. Op onopvallende wijze is hij voorbereidt om verstoringen/diefstallen te voorkomen. Hiermee onderscheid All-in Security BV zich ten opzichte van de meeste beveiligingsbedrijven.

Hoewel de winkelsurveillant als voornaamste doel heeft, het voorkomen van winkelcriminaliteit, is zijn taak veel omvattender. Optreden bij winkeldiefstal, dienstverlening aan het winkelend publiek, brandpreventie en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken behoren tevens tot zijn takenpakket.

Uw veiligheid is onze zorg!

Over All-in Security BV

Het veelzijdige beveiligingsbedrijf

Zoekt u een beveiligingsbedrijf voor uw winkelpand, woning, bedrijf of event? All In Security staat voor u klaar. Bel ons vandaag nog: 077-75 03 303.

Contact

Adres: Deltakade 9, 5928 PX Venlo

Telefoon: 077-75 03 303