Vacatures

PER DIRECT! Fulltime / Parttime BEVEILIGER

Functie omschrijving

BEVEILIGER
 
Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar beveiligers!
 
Een beveiliger van All In Security is vooral servicegericht en gastvrij, maar ook alert, secuur en flexibel. Je hebt ogen op je rug, weet te allen tijde de rust te bewaren en handelt naar de wensen en instructies van de opdrachtgever.
 
 

Wat vragen wij?

Veiligheid voor iedere betrokkene en het strikt opvolgen van de daarbij behorende procedures zijn jouw verantwoordelijkheid en dat is voor jou vanzelfsprekend! Je staat stevig in je schoenen.
 
Daarnaast beschik je natuurlijk over je MBO-diploma Beveiliger 2 en heb je minimaal 1 jaar ervaring met werken in deze branche. Ook ben je in het bezit van rijbewijs – B.
 
Verder ben jij…
 
  • Representatief
  • Communicatief vaardig
  • Klantgericht
  • Dienstverlenend
  • Verantwoordelijk
  • Flexibel
De mogelijkheden variëren van winkelsurveillance tot objectbewaking, van mobiele surveillance tot evenementenbewaking.
 
 
 
 

Wat bieden wij?

Wij bieden een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambities.

Wil jij graag werken als beveiliger bij een jonge, dynamische en groeiende organisatie en pas jij in het plaatje? Dan willen we je graag snel ontmoeten!

Nieuwsgierig? Mail je CV en motivatie naar solliciteren@Allinsecurity.nl en wij nemen snel contact met je op! Of klik op onderstaande buttom om direct te solliciteren! 

Voor meer info over ons neem een kijkje op onze website! www.allinsecurity.nl

 
 

All-in Security BV

Adres
Deltakade 9
5928 XP Venlo

Telefoon
077-75 03 303

Over All-in Security BV

Het veelzijdige beveiligingsbedrijf

Zoekt u een beveiligingsbedrijf voor uw winkelpand, woning, bedrijf of event? All In Security staat voor u klaar. Bel ons vandaag nog: 077-75 03 303.

Contact

Adres: Deltakade 9, 5928 PX Venlo

Telefoon: 077-75 03 303